2018. április 1., vasárnap

2018.04.01.

Valahogy az idén nem számítottunk nyuszira, aztán mégiscsak megérkezett és pottyantott egy kicsike frisset nektek.

Riell fordításában olvashattok egy újabb fejezetet a Crimson Spellből. Többet és hosszabban is olvashatnátok, ha Yamane Ayano nem állna hadilábon a fejezetek hosszával.

Végre az oldalra is felkerültek Owlet: Infinite Coffee and Protection Detail című történetének bizonyos fejezetei Arita tolmácsolásában. Azok, akik aktív tagjai facebook csoportunknak már találkozhattak ezzel az írással, mely a Stucky fandom egyik nagyszerű darabja. Aki nem tagja az Arts facebook csoportjának és még nem volt szerencséje olvasni ezt a történetet, az most 12 fejezetnyit kap belőle. A fanfic további részei ezek után is elérhetőek lesznek a csoportban és itt a honlapon is.

Est Em: Ever After című "mesés" kötete átkerült a befejezett mangafordítások közé. Az 5. fejezetben Kaguya hercegnő történetével ismerkedhettek meg a mangaka szemüvegén keresztül és Corot fordításában. A kötet utolsó, 6. fejezete a Carmen, ami nem egy újdonsült darab és sokan már olvashattátok az oldalon Aritának köszönhetően, szintén felkerült a fejezetek közé (így senki ne csodálkozzon, hogy ez a darab az Artson két helyen is fellelhető).





A Stáb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése